Horacio Fumero Trio, Budapest


Encara que veient la foto del concert sembli que fos en un envelat de festa major (de fet sí que tocàvem en una carpa) la veritat és que l'organització del festival era impressionant, tot estava controladíssim, i ens van atendre de conya en tot moment.
El piano era un Stenway gran cua i el van afinar abans i després de les proves de so. I fins i tot el so era prou decent. Potser si que a Europa les coses funcionen com cal... I el bolo també va estar prou bé. El públic potser era una mica fred, però mica en mica va anar entrant en el concert i van aplaudir força.

Abans nostre havia tocat un duet de saxo i piano free i un grup que barrejava música hongaresa i índia, i després, en un vaixell atracat al Danubi, hi havia un altre concert amb un trio de saxo, contrabaix i bateria que també feien free, tot plegat molt europeu.

I avui al matí hem pogut passejar una mica per la ciutat, tot i que només hem tingut un parell d'horetes i ens han quedat moltes coses per veure. Què hi farem, de fet, anàvem a treballar, no de turisme!




El trio i el Basi al costat del Danubi


Passejant pel carrer Váci


Una parada de paprika al mercat central

Comentaris