Ciutadella, 2-5-08


Primer bolo amb el nou trio, en tenia unes ganes que em moria! La veritat és que aquest bolo va ser el detonant per gravar el disc de standards. Era una idea que feia temps que em rondava pel cap, i la confirmació del bolo a Menorca i la conversa casual amb el Jordi Pujol a París em van acabar de donar l'empenta per decidir-me a tornar a gravar a trio i fer-ho tocant standards.

M'ho he passat molt bé tocant, tot i que les condicions no eren les millors. Un piano que semblava una màquina d'escriure destartalada i una sonorització patètica (un cop més, quan s'acabarà aquest malson?) no van impedir que hi hagués música. I còm m'agrada tocar amb aquest parell! El Bori va tocar de puta mare, i el Xirgu, encara que ell no hi estigui d'acord, va estar genial, com sempre.

I també m'ho vaig passar bé fora de l'escenari. Vaig riure molt a Sa Clau, en tenia molt bon record de quan hi vam tocar amb el quartet de la Carme, i em va agradar tornar-hi després de 10 anys i tornar-me a trobar amb el Pasqual i la Mari. I m'ha agradat també conèixer una mica més la Rosa, escoltar les coses que m'ha explicat de com ha anat entrant en aquest món de bojos, veure que ens podem entendre, que la puc entendre (a vegades no savia per on agafar-la, em desconcertava una mica la seva manera de fer).

En fi, que ja espero el bolo de Banyoles, encara que sigui a l'aire lliure. No m'agrada massa tocar en espais oberts, el so se'n va i depens massa de l'equip i del tècnic, a veure si tenim sort i ens toca algú que sàpiga què es fa darrera la taula. Ah, i potser per al dia 25 ja tenim el disc!

Comentaris

Josep ha dit…
Hola Joan !!

Dons jo estaba en aquest concert del divendres passat a Ciutadella i hi vaig xalar força !!
T’he vist en varis concerts, però aquest com que estaves amb el Trio t’ho tenies que treballar una mica més, i caram, vares treure recursos per tot arreu !!, i també en Bori i el David. Vàreu aconseguir un concert molt complert, amb moments molt àlgids, i això que el piano i la sonorització no ajudaven, però es clar, quan hi ha bons músics i moltes ganes...

Josep Creus (Ex Alumne - Menorca)
Anònim ha dit…
Josep, moltes gràcies pel teu comentari, m'alegro molt que t'agradés el concert, de debò. Però un altre dia, a veure si em vens a dir alguna cosa, home!

Una abraçada molt forta, a veure si ens tornem a trobar aviat, salut!
Unknown ha dit…
No, no... si jo estic d'acord en que vaig estar genial ;-D, però hi va haver un parell de moments que vaig baixar una mica el nivell... I jo no em perdono...

Per cert; ja estava feta expressament, la foto amb el nº 3 al costat?

És un plaer tocar amb vosaltres. Espero que surti el disc i podem fer més coses.
Anònim ha dit…
Brutal!!! No m'hi havia fixat, en el 3!!