Horacio Fumero Trio a Paris

La Maison de la Catalogne està situada al costat del Boulevard Saint Germain, molt a prop de Notre-Dame. Només arribar, mentre l'Horacio anava a buscar un contrabaix per al concert, el David i jo ens hi vam arribar per admirar la catedral del geperut.

Després, ens vam trobar tots tres per fer un bon àpat: carpaccio de peus de porc, bunyols de bacallà, verduretes amb romesco i arròs amb pollastre, carxofa i ceps (no, no es pot dir que sigui cuisine française). I més tard, van arribar el Jordi Matas, amb el Jordi Pujol de Fresh Sound, el Pere Pons, el Cifu, el Ramon Fossati, el Nico d'Urbaan Jazz,... Ells es van engarregar de la presentació de diferents projectes sobre el jazz i la música a Catalunya i, després, vàrem fer el concert en record de la figura de Tete Montoliu.

La sala, tot i que no era massa gran, era plena a vessar, i els comentaris del concert per part del públic van ser fantàstics. Amb l'Horacio comentàvem com valora la gent el fet de veure que la música que fem es cuina al moment. Per acabar el dia, vàrem sopar tots plegats i ens vam acostar a un petit club-restaurant on tocava un pianista francès, Vincent Bourgeyx, amb Pierre Boussaguet al contrabaix (quin temps, quin so i quin camine que té aquest animal!). En fi, moltes coses en poc temps, espero tornar-hi aviat i poder gaudir una mica més d'aquesta ciutat on sempre vull tornar


Comentaris

Unknown ha dit…
Jo no hi vaig ser en aquest concert que vau fer a París però m'hagués encantat. En canvi, si que vaig ser al concert que vau fer diumenge passat a Montcada i Reixac i em va agradar moltíssim, sobretot la teva manera de tocar el piano i dessitjo que en algún moment del futur pugui tocar tan bé el piano com tú.

Només comento per donar-te la meva enhorabona per tot
:)

Si torneu a Montcada o pels voltans... res em faria més feliç.

Gracies
un petó
Anònim ha dit…
Gràcies a tu, anima molt rebre comentaris com el teu.

Moltes vegades, quan acabes de tocar, no tens una idea clara de com ha arribat al públic allò que has fet, i la percepció del músic sempre és subjectiva, o sigui que quan algú et diu explícitament que li ha agradat el concert et sents molt bé.

En fi, espero que ens poguem retrobar en algun atre concert, tant de bo que sigui ben aviat.